Primar al orașului Baia de Arieș

Traian PANDOR

PRIMAR

traian.pandor@pnlalba.ro

PROFIL 

Traian Pandor, primarul orașului Baia de Arieș, este omul care lasă acțiunile să vorbească pentru sine. Din 2012 de când a câștigat fotoliul de primar a reușit să atragă investiții importante. În anul 2016 a atras 505.953,56 lei din Fonduri Europene, bani care au fost folosiți pentru modernizarea orașului. În prezent, Baia de Arieș este singura localitate între Turda și Zlatna care are ștrand. Proiectul a fost realizat 70% din fonduri europene și 30% fonduri proprii. Mai mult, a fost modernizat stadionul, alături de alte proiecte importante de infrastructură.

STUDII 

UNIVERSITATEA SPIRU HARET 

Facultatea de Management

Aptitudinile manageriale joacă un rol important în buna organizare și funcționare a instituțiilor publice. Programele de studii orientate în această direcție au menirea de a forma studenții în vederea optimizării procesului de conducere.

GRUP ȘCOLAR ”DR. LAZĂR CHIRILĂ”

Baia de Arieș

Grupul Școlar Dr. Lazăr Chirilă este o unitate de învățământ de prestigiu, ce datează din 1922. Cele două specializări filologie și matematică-informatică instruiesc anual tineri de pe o mare parte a Văii Arieșului.

EXPERIENȚĂ 

PRIMARUL ORAȘULUI BAIA DE ARIEȘ

2012 – Prezent

Traian Pandor a câștigat fotoliul de primar în 2012, iar în 2016 a preluat un nou mandat. Printre proiectele de investiții propuse pentru acest nou mandat sunt incluse: modernizare străzi din Baia de Arieș, asfaltare drumuri vicinale și reabilitarea remizei PSI.

VICEPRIMARUL ORAȘULUI BAIA DE ARIEȘ

2008 – 2012

Cu o vastă experiență în domeniul administrației, Traian Pandor a analizat nevoie locuitorilor din Baia de Arieș încă din perioada în care ocupa un post de Consilier local, respectiv Viceprimar.