Primar al Orașului Cugir

Adrian Ovidiu TEBAN

PRIMAR

adrian.teban@pnlalba.ro

PROFIL 

Adrian Teban a câștigat fotoliul primăriei Cugir încă din anul 2004. De atunci a reușit sa păstreze încrederea electoratului mandat după mandat prin ducerea la bun sfârșit a promisiunilor făcute. De-a lungul anilor, a demarat o serie de proiecte menite să crească gradul de confort al cugirenilor. Mai mult, Cugirul s-a înfrățit cu mai multe orașe Europene, a aderat la ”Coaliția pentru coeziune” și s-a bucurat de realizarea mai multor proiecte cu fonduri europene, ceea ce a atras investitori străini care au creat noi locuri de muncă.

STUDII 

UNIVERSITATEA ”1 Decembrie 1918” ALBA IULIA 

1996 – 200

Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia oferă diferite linii de studii. Licențiat al Facultății de Teologie, specializarea Litere – Limba engleză, Adrian Teban a acumulat o serie de aptitudini folosite în prezent în dezvoltarea relațiilor internaționale și promovarea orașului Cugir.

UNIVERSITATEA TEHNICĂ ȚIMIȘOARA

1990 – 1995

Universitatea Tehnică din Timișoara este o unitate de învățământ de prestigiu. Programa de studii a facultății de Mecanică dezvoltă aptitudini tehnice, axându-se pe materii ca matematica și fizica.

EXPERIENȚĂ 

PRIMARUL ORAȘULUI CUGIR

2004 – Prezent

Adrian Teban este primarul Cugirului din 2004, perioadă în care a reușit să câștige încrederea și respectul cugirenilor. Printre cele mai importante realizări se numără: modernizare și reabilitare străzi, amenajări parcări, extindere și reabilitare infrastructură de apă și apă uzată, modernizare și reabilitare sistem de canalizare, modernizare spital Cugir și modernizare și reabilitare școli.

CONSILIER PROIECTE EUROPENE

1999 – 2004

În calitate de Consilier Proiecte Europene în cadrul Primăriei Cugir, Adrian Teban a avut oportunitatea să identifice nevoile zonei, precum și sursele de atragere a fondurilor de investiții.