Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cultură pentru Cultură II

iulie 7 @ 10:00 am - 5:00 pm

Având în vedere:
– vizita în Județul Alba (Municipiul Blaj) a Suveranului Pontif, Papa Francisc, în data de 02 iunie 2019,
– faptul că în data de 01 iunie 2019 se organizează la nivelul Județului Alba numeroase evenimente cu ocazia Zilei Copilului,
vă aducem la cunoștință decizia de a organiza etapa de la Loman a Festivalului de tradiții și obiceiuri CULTURĂ PENTRU CULTURĂ în data de CoConLoman (secțiunile: soliști instrumentiști și grupuri instrumentale din Județul Alba și gastronomie și gospodărie tradițională din comunele Ceru Băcăinți, Blandiana, Șibot, Săliștea, Pianu, Săsciori, Câlnic, Vințu de Jos, Doștat, Șpring, Gârbova, Cut, Șugag).
Vă mulțumim pentru înțelegere și buna colaborare,

Festivalul – concurs de tradiţii şi obiceiuri „Cultură pentru Cultură” este un proiect cultural unic în Europa și are ca scop revitalizarea şi promovarea zestrei comunităţilor locale din Judeţul Alba în materie de tradiţii, obiceiuri (meşteşuguri populare, folclor literar, muzical și coregrafic, gastronomie tradițională). Este o competiţie în care oamenii satului arată ce au mai de preţ, zestrea păstrată din străbuni, şi împărtăşesc tuturor aceste obiceiuri şi tradiţii. Etapa a II-a va avea loc la Loman (Săsciori, Alba).

Detalii

Data:
iulie 7
Timp:
10:00 am - 5:00 pm

Organizator

Consiliul Judetean Alba
Sit web:
https://www.facebook.com/events/548090602345467/

Loc de întâlnire

Loman
Loman, Alba România + Harta Google