Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gaițele, una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei românești

februarie 3, 2019 @ 7:00 pm - 9:00 pm

RON80

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriașă, se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, duminică, 3 februarie, începând cu ora 19,00.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Sala Reduta Brașov într-o admirabilă distribuție.

O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toată hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteți și nu aveți voie să-l ratați, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin zâmbete pe buze.

Cu o distribuție de excepție, ce îi reunește pe aceeași scenă pe actori precum Carmen Tănase, Carmen Ionescu, Sebastian Bălășoiu și mulți alții, piesa promite o seara plina de umor și voie bună, într-o ediție aniversară.

Detalii

Data:
februarie 3, 2019
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Preţ:
RON80
Sit web:
https://www.bilete.ro/gaitele/

Loc de întâlnire

Casa de Cultură a Sindicatelor
Alba Iulia, România + Harta Google