Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

RESPIRO, seară în Grădina Urbană

iulie 9, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Vă invitam marți, 9 iulie 2019, între orele 18.00 și 20.00 în Grădina din Cetate – Grădinescu Alba Iulia, la o întâlnire în aerul curat și răcoros al unei seri în grădina urbană comunitară.

Invitați speciali :
Cristian Clara Daniela – creator al Răsfățului Vegan
Cristina Bărbat – psiholog, coordonator proiect Less Stress, ARACV
Nadia Spatariu – reporter Alba TV
Simedru Claudiu-Traian – speaker motivational

Gazdă eveniment: Elena Stoia– coordonator activități Grădina din Cetate, Grădinescu Alba Iulia.

Momentele de respiro vor consta în discuții interactive, alături de invitații noștri speciali, despre stil de viață, alegeri și cum putem trăi mai frumos și mai bine, aproape de natură.

Toți participanții vor avea posibilitatea să se conecteze cu tematicile prezentate și să își exprime păreri, experiențe, vise.

Vă adresăm și o invitație inedită în peisajul urban și anume parcurgerea ghidată a Aleii cu plante aromatice a Grădinii, desculți sau nu, în lumina orei de aur a zilei, înainte de asfințitul soarelui.

Ne vom răcori cu limonadă de casă, aromată cu roiniță și mentă culese din grădină și cu ceai de plante cu gheată.

Intrarea este liberă. Pentru o bună organizare vă rugam înscrieți-vă aici: https://docs.google.com/forms/d/1OgYJ31PJJxUNJ2w6MAWO0SEGJAKAM6ToH8cFk51Uymw

Despre proiectul GRĂDINESCU:
Este un proiect implementat de către Institutul de Cercetare în Permacultura din România și sponsorizat de către Kaufland Romania, în parteneriat cu Municipiul Alba Iulia.

Grădinescu Alba Iulia este cea de a zecea din seria grădinilor urbane comunitare din rețeaua Grădinescu, alături de cele 9 implementate în București si de alte 10 aflate în stadiu de implementare în mai multe orașe din țara, prin programul de finanțare Creștem Grădinescu.

Grădina din Cetate a fost lansată în toamna 2018, iar imaginea pe care o prezinta astăzi este aceea a unui spațiu în care se poate manifesta un nou stil de viață, unde oamenii pot lucra împreună, pot învăța, pot inova, se pot relaxa și practica un grădinarit mai aparte, prietenos cu natura.

În acest sezon grădina este gazdă a numeroase activitati de grădinărit și relaxare, pentru adulți dar și pentru copii prescolari si scolari, afterschool-uri si cluburi educationale de vacanta.

Evenimentul de astăzi este prilej de a cunoaște și a vă împrieteni cu Grădina, spațiile ei și oportunitățile ce le prezintă pentru Alba Iulia.

Pentru alte detalii sau informații legate de eveniment ne puteți contacta la 0730 561066, aici pe pagina de facebook: Grădinescu Alba Iulia sau la email contact@gradinescu.ro

Notă: In caz de conditii meteo nefavorabile evenimentul se amana pana la o data comunicata ulterior!

Detalii

Data:
iulie 9, 2019
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm

Organizator

Grădinescu Alba Iulia
Email:
https://www.facebook.com/events/1216374935207529/

Loc de întâlnire

Grădinescu Alba Iulia
Caponiera din Spatele Palatului Apor
Alba Iulia, Alba România
+ Harta Google