”Alba ține cu Iohannis, Alba ține cu România”. Mesajul parlamentarilor de Alba, înaintea alegerilor prezidențiale

Ne aflăm într-un moment crucial pentru România: alegerile prezidențiale. Un moment care va decide direcția spre care va merge țara în următorii ani și pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate maximă.

Noi suntem parlamentarii de Alba: Alexandru Pereș, Florin Roman, Corneliu Olar, Sorin Bumb și Claudiu Răcuci și intrăm în această luptă de partea președintelui Klaus Iohannis, alături de toți cei care înțeleg că stânga nu este o soluție, ci o problemă.

Este nevoie să câștigăm împreună cu președintele Iohannis aceste alegeri, pentru că România nu trebuie abandonată unor guverne populiste de stânga, care pun responsabilitatea publică pe planul doi și interesele de grup ale penalilor care le conduc, pe primul loc.

Împreună cu președintele nostru, am dus o luptă constantă în Parlament pentru a le bloca toate inițiativele care ar fi dus România într-o direcție de care încercăm cu toată puterea să ne ferim de 30 de ani încoace.

A fost o perioadă grea, dar România a ieșit până la urmă cu bine din mâna slugilor lui Dragnea, transformate peste noapte în prim-miniștri, miniștri, secretari de stat și legiuitori și, mai nou, candidați la președinție, în cazul Vioricăi Dăncilă.

Nu mai trebuie să permitem asemenea atentate la statul de drept și la drumul normal al României spre valorile europene. Dar pentru asta, trebuie să fim mulți și uniți, iar forța noastră este votul.

Când se află la guvernare, PSD nu se împiedică de oameni, de instituții sau de legi. Singurul moment în care liderilor acestui partid le este cu adevărat teamă, este cel al votului. Este momentul lor de vulnerabilitate, momentul în care își pierd direcția și nu mai știu să reacționeze.

În acest context, îl susținem cu toată forța pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte al României. Ne spun acest lucru clar și răspicat, comunitățile pe care le reprezentăm. De aceea trebuie să strângem rândurile în numele valorilor în care credem și să mergem la vot alături de Președinte.

Alba ține cu Iohannis, Alba ține cu România!

Aptitudini

Postat pe

6 noiembrie 2019

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *