Florin Roman: Tinerii pesediști s-au născut talente și au “murit” politic speranțe

Nu, nu a venit încă circul la Alba Iulia. E vocea firava a unor tineri pesediști, copiii imaturi ai politicii albaiuliene. Ei vorbesc despre Mircea Hava în speranța ca într-o zi cu soare, ținând balonașele colorate în mânuțe, vor ajunge mari. Și se vor maturiza politic.

Acești copilași mari sunt “oamenii” din Alba Iulia ai lui Dragnea. Ca altfel, nu-i cunoaște nimeni, in afara rudelor apropiate. Ei sunt copiii lui Dragnea care s-a jucat cu România: cea mai mare inflație din UE, cea mai mare creștere a prețului la carburanți, cel mai ridicat nivel al ROBOR din ultimii 5 ani, dublarea prețului alimentelor de baza și creșterea facturilor la curent și gaze.

Cu toate ca se joaca zilnic cu lopățica in nisip, acești copii imaturi ai PSD nu au reușit sa creioneze cu tăticul lor Dragnea nici un kilometru de autostrada. Ei critica administrația Hava pentru ca ei sunt tot in opoziție. Nu pot sa spună nimic despre realizările lor, pentru ca nu exista. Nici măcar niște castele de nisip nu au fost in stare sa ridice acești copii imaturi ai politicii albaiuliene. Între timp au mai crescut, dar tot nu reușesc sa înțeleagă ce se întâmpla in politica mare.

Eu, sincer, ii compătimesc: le înțeleg frustrările și răutățile infantile. O data la 4 ani, fratele politic mai mare, Mircea Hava și PNL, le mai da o bătaie prieteneasca. Este răspunsul electoratului albaiulian matur. Un electorat care alege fapte, nu povesti. Un electorat care nu iubește penalii și “ciuma” roșie!

Cât timp la PSD se vor citi basme, acești copilași vor fi fericiti. Noapte buna, copii! E ora de culcare. Iar voi dormiți de 28 de ani in Alba Iulia, care va suporta deși va purtați, din punct de vedere politic ca niște…asistați sociali.

Florin Roman, Deputat PNL Alba

Aptitudini

Postat pe

24 iulie 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *