Aflat la cel de-al doilea mandat de primar al Comunei Jidvei, domnul Alin Trif a finalizat sau sunt în curs de finalizare un număr de zece proiecte importante pentru comunitate. Toate acestea în doar patru ani, iar Comuna Jidvei se poate mândri cu drumuri asfaltate, dar şi localităţi racordate la canalizare şi apă potabilă.

Comuna Jidvei

Astfel, perioada 2016-2020 a fost una foarte aglomerată din acest punct de vedere, iar ca dovadă a muncii depuse în aceşti patru ani stau rezultatele de mai jos:

  1. Modernizare infrastructură rutieră în Comuna Jidvei;
  2. Înfiinţare reţele de canalizare în localităţile Bălcaciu şi Căpâlna de Jos;
  3. Modernizare Bibliotecă Jidvei;
  4. Construcţie de şanţuri şi podeţe;
  5. Construire Centru Vocaţional- parte a Liceului Tehnologic Jidvei;
  6. Construcţie capelă mortuară Căpâlna de Jos (proiect în derulare);
  7. Asfaltare DC 26 Jidvei-Feisa;
  8. Înfiinţare Centru de Zi “Amicii” Veseuş;
  9. Modernizare Cămin Cultural Bălcaciu;
  10. Realizare costume populare pentru Fetele de la Căpâlna.

Alin Trif: asfaltare comuna Jidvei

Prin acest exemplu de muncă şi dăruire, arătăm încă o dată faptul că administraţia liberală din judeţul Alba este una foarte eficientă, iar rezultatele se văd în fiecare an prin proiectele finalizate. Comuna Jidvei arată acest lucru de opt ani, de când domnul Alin Trif a preluat funcţia de primar.

Citiți și: Proiectele administrației liberale la nivelul județului Alba

“Experienţa primului mandat m-a ajutat foarte mult în perioada 2016-2020, pentru că am reuşit să accesez şi să duc la bun sfârşit foarte multe proiecte pentru Comuna Jidvei. Ne mândrim cu faptul că suntem printre puţinele coumune din judeţul Alba cu toate satetele asfaltate şi racordate la reţeaua de canalizare şi apă potabilă. Cu aceeaşi dăruire şi pricepere voi continua şi în mandatul următor, care sunt sigur că o să fie cel puţin la fel de bun ca acesta”