Comuna Hopârta: buna gestionare a fondurilor pentru maximizarea investițiilor

Din  momentul  în care a fost  ales  primar  al comunei  Hopârta, domnul Augustin Popa a reușit să obțină finanțări pentru investiți importante privind alimentarea cu apă în toate cele cinci localități, precum și reabilitarea și modernizarea unor drumurii și strazi comunale.

Augustin Popa

În ultima  perioadă de timp, obiectivul principal a fost modernizarea străzilor. În acest sens, au fost contractate două proiecte, în cadrul programului Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) I, iar celălant în cadrul programului PNDL II, la acesta din urmă lucrările urmând a începe în anul 2019. Lucrările de asfaltare suprind străzile din satele Silivaș, Șpălnaca, Turdaș, Hopârta.

Prin intermediul fondurilor europene, se modernizează și dotează cu mobilier Căminele Culturale din satele Silvaș, Turdaș, Șpălnaca și Vama Seacă, lucrările fiind realizate în  proporție de 90%.

Tot prin intermediul fondurilor europene, derulate prin Grupul de Acțiune Locală „Pe Mureș și pe Târnave”, a fost amenajată zona centrală din Hopârta.

Pe viitor, cele mai importante proiecte sunt asfaltarea străzilor, reabilitarea și modernizarea Școlii cu clasele I – VIll Hopârta, cât și amenajarea unui vestiar pentru echipa de fotbal FC Viitorul Vama Seacă, echipa care evoluează în Liga a IV-a.

 Știu că oamenii consideră că aleșii trebuie să știe să facă dezvoltare și că munca lor trebuie să aibă un singur scop: binele celor care îi votează. De aceea, am pus și pun întreaga mea experiență de edil și toată priceperea de cetățean responsabil în slujba nevoilor oamenilor din comuna Hopârta, nevoi pe care le înțeleg foarte bine și încerc ca împreună cu echipa mea să le rezolv – Augustin Popa

Aptitudini

, , ,

Postat pe

5 decembrie 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *