Comuna Livezile: administrație făcută de oameni pricepuți

Horațiu Han a devenit primarul Comunei Livezile în anul 2016, propunând o administrație făcută de oameni pricepuți, care ascultă cu atenție vocea oamenilor, care cer ca lucrurile să fie făcute cum trebuie.

Horațiu Han

Programul propus a fost foarte simplu, axându-se pe continuarea proiectelor care erau în desfășurare în anul 2016, atragerea unor finanțări pentru infrastructura rutieră  și finalizarea bazei sportive.

În acest sens, a fost depus spre finanțare și a câștigat finanțare un proiect privind modernizarea infrastructurii de interes local în comună, execuția propriu-zisă urmând a începe în primăvara acestui an, când condițiile meteo vor fi favorabile. Prin intermediul proiectului, finanțat în cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală, se vor executa lucrări de reabilitare și modernizare pe următoarele străzi: Drumul vicinal spre Schitul Livezile, La Jurmi, La Moară (localitatea Livezile), Bodrogeni, Pietrar, Spre Răchiș (localitatea Poiana Aiudului), Focului (localitatea Vălișoara –  este inclus și un pod). De asemenea, vor fi reabilitate podurile Bodogăi și Tăbuc din Livezile.

Tot pe partea de infrastructură rutieră, în anul 2019 se vor finanța, din bugetul local, lucrări de modernizare a celorlalte străzi din localitatea Vălișoara și a podului din Suseni pe Vale – Livezile.

De asemenea, din fondurile Primăriei se vor continua lucrările la baza sportivă din Livezile, folosită pentru competițiile sportive de către echipa de fotbal Sportul Livezile. Trebuie menționat că această echipă a fost înființată chiar de către actualul edil al localității, un mare iubitor al sportului, în special al fotbalului, acesta fiind fost președinte și chiar jucător al acestei formației „cireșare”. Pasiunea primarului pentru fotbal, grija pentru tineret și apropierea de aceștia este demonstrată și prin faptul că tinerii din comună beneficiază gratis de un teren sintetic, folosit de pentru activitățile recreative.

De la începutul mandatului, m-am ghidat după principiul că primarul trebuie să fie permanent în mijlocul locuitorilor și să le asculte problemele, doar așa putând fi găsite cele mai bune soluții pentru comună și oamenii ei. –  Horațiu Han

Aptitudini

, , , ,

Postat pe

15 ianuarie 2019

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *