Comuna Șibot: Echipa PNL susține dezvoltarea comunei

Timp de 10 ani, până în toamna anului 2018, comuna Șibot a fost condusă de primarul Ilie Tomuș. Acesta a reușit implementarea unor proiecte importante pentru comunitate, vizând o dezvoltare durabilă a comunei.

Ilie Tomuș

Anul 2018 adus semnarea a trei contracte de finanțare, în valoare de peste 13 milioane de lei, finanțate din fonduri naționale, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Documentația pentru aceste proiecte a fost întocmită în mandatului domnului Ilie Tomuș.

Cel mai important dintre aceste propune realizarea rețelei de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare în localitățile Șibot și Balomirul de Câmp, proiectul având o valoare de peste 10,3 mil. lei. Proiectul vine în completarea investițiilor în infrastructura edilitară din ultimii ani, prin care a fost introdusă rețeaua de apă potabilă în localitățile Băcăinți și Sărăcsău, iar cu acest fel de investiții, toată comuna utilizează aceste facilități.

Al doilea proiect, la fel de important, propune reabilitarea Școlii gimnaziale din localitatea Șibot, prin care se dorește oferirea celor mai bune condiții de învățare pentru elevii din comună.

Nu în ultimul rând, proiectul privind modernizarea unor străzi și drumuri în localitatea centru de comună și celelalte sate componente vine în completarea investițiilor realizate din fondurile primăriei în infrastructura rutieră, ultimul proiect de acest gen fiind prin care au fost realizate rigolele și trotuarele pentru pietoni pe strada Gării din Șibot, finalizat în prima parte a anului 2018.

Chiar dacă nu mai este în fruntea comunei Șibot, Ilie Tomuș se implică în continuare în problemele comunei și este alături de locuitorii săi. Investițiile din cei 10 ani de mandat, realizate și cu  sprijinul echipei liberale de la Consiliul Județean Alba, au dus la dezvoltarea comunității, iar votul cetățenilor de la scrutinele electorale a arătat că aceștia au apreciat proiectele propuse și realizate de către noi.

Aptitudini

, , , ,

Postat pe

13 februarie 2019

1 Comentariu

  1. Barna Marius

    Dl. Ilie Tomus a facut multe pentru zona comunei Sibot. Unele din programele de investitii care se deruleaza acum, au fost initiate de echipa domniei sale cand era primar. Pacat ca a trebuit sa plece de la conducerea primariei, cu “lovituri” aplicate pe la spate! Poate Bunul Dumnezeu il va ajuta sa ajunga din nou la primaria Sibot! Stima dl. Ilie Tomus.

    Răspuns

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *