Comuna Vidra: încep marile investiții în infrastructura rutieră

Comuna Vidra

Aflată în inima Apusenilor, Comuna Vidra ne întâmpină cu o mulțime de peisaje plăcute ochiului, alcătuite din stânci golașe de calcar alb, presărate din loc în loc cu mici pâlcuri de diferiți arbuști, printre undele șerpuitoare a apelor curgătoare.

Alexandru Ioan Resiga

Comuna este condusă din anul 2004 de primarul Alexandru Ioan Resiga, acesta reușind o dezvoltare continuă a unității administrativ teritoriale.

În ultimul timp, s-a pus accent pe conectivitatea localităților componente, iar prin fonduri guvernamentale, provenite de la Programul Național de Dezvoltare Locală, se vor moderniza drumurile interioare din comună. Astfel, în anul 2018 a fost organizată licitația pentru reabilitarea și modernizarea a peste 15 km de drum comunal: DC Goiești – Dealu Goiești, DC Ponorel – Valea Morii – Pleșcuța – Hoancă, DC Lunca Vesești – Runc – Ponorel, DC Goiești – Haiducești. Lucrările propriu- zise vor începe în primăvara acestui an, când condițiile meteo vor fi favorabile

Prin intermediul fondurilor europene, derulate prin Grupul de Acțiune Locală „Drumul Iancului”, a fost achiziționat un excavator, care este folosit la treburile administrative din comună.

 

Administrație Liberală: Citește ce au făcut primarii PNL în 2018 pentru comunitate

 

Nu au fost uitați nici eroii comunei, iar prin fonduri provenite de la guvern și bugetul local au început lucrările la monumentul dedicat eroilor căzuți pe câmpul de luptă.

Cred că felul de a te comporta cu oamenii, de a vorbi cu ei, de a căuta să faci pe cât mai mult posibil din ceea ce au ei nevoie contează mult, atunci când e vorba să-ţi dorești să îi reprezinți printr-o astfel de funcție. De aceea, întotdeauna am ales să fiu în mijlocul consătenilor mei, pentru a le asculta problemele și a încerca să găsim împreună soluții care să dezvolte comuna. – Alexandru Ioan Resiga

Aptitudini

, , , ,

Postat pe

21 ianuarie 2019

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *