Florin Roman: Prin noi înșine, putem dezvolta România

Democrația înseamnă alegeri libere, chiar și când alegerile au loc în vreme  de pandemie. Ca lider al deputaților liberali, știu foarte bine cât de toxic este în continuare PSD pentru România. Și mai știu că, prin noi înșine, putem dezvolta România.

Pe mine mă știți, îmi cunoașteți activitatea și munca în folosul oamenilor. Sunt Florin Roman, deputatul vostru. Și prietenul vostru! Și vocea voastră în Parlamentul României! Am să vă vorbesc în aceste zile despre activitatea mea parlamentară din primul mandat. Și despre ceea ce îmi doresc să fac în continuare. Campania mea va fi una pozitivă, care să ne unească, nu să ne dezbine. Nu îmi voi pierde vremea să răspund la atacuri de campanie. Ar fi pierdere de vreme și de energii pozitive, pe care le pot folosi în interesul legilor și al amendamentelor pentru Alba. La final de mandat, vă pot spune deschis și ferm: mă pot uita în ochii fiecărui alegător! Mi-am făcut treaba în Parlamentul României! În spatele fiecărui amendament, în spatele fiecărei legi, stă foarte multă muncă! Fapte, nu povești!

Ca deputat, am devenit vocea județului Alba în studiourile televiziunilor centrale sau de la tribuna Parlamentului. Am stat în bătaia puștii, chiar și când lupta cu regimul Dragnea a fost una infernală. Nu m-am ferit, ca mulți alții, din păcate!

Cea mai mare mulțumire o am când sunt oprit pe stradă și oamenii îmi spun: Nu îmi pare rău că v-am votat, domnule Roman, faceți cinste județului Alba!

Vor veni mulți pe la dumneavoastră să vă ceară votul. Faceți un singur lucru: să vă spună ce a rămas în urma lor! Sau ce pot sa facă! Dacă sunt dispuși să se dedice interesului public și nu interesului personal.

Am mare încredere că veți știi să faceți diferența între original și fake, între fapte și vorbe, între oameni care au confirmat și alții care au dezamăgit.

Eu rămân același om, cu bune, cu rele! Așa să îmi ajute bunul Dumnezeu, iar pe voi să vă aibă în pază, în vremurile acestea grele de pandemie!

 

Aptitudini

Postat pe

6 noiembrie 2020