Mircea Hava: Nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi!

,

Ultimii 10 ani au însemnat pentru Alba Iulia și pentru județul Alba o perioadă de dezvoltare cu care nu se pot mândri mulți. Nu doar din România, din toată Europa. Toată această înflorire vi se datorează. Pentru că ați avut răbdare, ați înțeles că schimbările nu se întâmplă peste noapte și pentru că ați fost parte din această transformare. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Schimbarea s-a întâmplat într-o perioadă în care am luptat doar noi și voi, singuri, fără un sprijin real din partea guvernului. Ei aveau alte preocupări în tot acest timp. Cea mai importantă dintre ele – să pună țara în genunchi.

N-o să uităm cei trei “i” care au ținut România pe loc: incompetența, indolența și impertintența PSD. Am însă convingerea că alți trei “i” o vor repune pe drumul său european: implicarea, integritatea și interesul național.

De aceea vă îndemn: duceți-vă la vot pe 26 mai 2019 și duceți cu voi și speranța că împreună putem schimba și salva Romania. Haideți să facem dintr-o duminică oarecare Duminica Demnității României în Europa!

Nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi!

Aptitudini

Postat pe

24 mai 2019