PROGRAM DE GUVERNARE: Soluții liberale pentru dezvoltarea Regiunii Centru

PROGRAM DE GUVERNARE: Soluții liberale pentru dezvoltarea Regiunii Centru

Proiectele de infrastructură de transport de la nivelul Regiunii Centru, soluția liberală pentru dezvoltare în județele din centrul României!

În data de 14 decembrie 2018, la Alba Iulia a avut loc o importantă întâlnire regională, pentru Regiunea de Dezvoltare Centru, la care au participat peste 250 de reprezentanți ai organizațiilor județene ale Partidului Național Liberal, din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. În cadrul reuniunii a fost analizat atent Master Planul General de Transport al României (MPGT), documentul strategic ce definește și prioritizează investițiile în infrastructura națională pe următorii 15 ani, în corelare cu situația reală, din teren, a investițiilor realizate, aflate în derulare sau propuse pentru creșterea inter-conectivității regionale.

Participanții au convenit că investiţiile publice în infrastructură sunt vitale, nu numai pentru revenirea economică, dar şi pentru a clădi o economie stabilă şi performantă. România nu poate evolua fără modernizare la nivelul mediului construit sustenabil și fără dezvoltarea susținută a căilor de transport. Aportul la PIB al acestui domeniu este semnificativ, de aceea fiind necesar şi oportun ca sectorul public să se implice notabil cel puţin în zona construcţiilor „tehnice”, pentru a dinamiza nu numai sectorul de construcţii ci şi alte sectoare implicate, de la industria extractivă şi până la fabricanţi sau transportatori.

În urma analizei situației infrastructurii de transport de la nivelul Regiunii de Dezvoltare Centru, reprezentanții organizațiilor județene ale PNL, întruniți în ședință la Alba Iulia, adoptă următoarea

REZOLUȚIE

Reprezentanții organizațiilor județene PNL din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, participanți la întâlnirea regională din data de 14 decembrie 2018, analizând stadiul actual al infrastructurii de transport la nivelul Regiunii de Dezvoltare Centru, pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor, printr-o dezvoltare social-economică sănătoasă, solicită susținerea Listei de proiecte anexate, ca propuneri de investiții publice de mare interes local, regional și național, care să fie incluse în Programul de Guvernare cu care Partidul Național Liberal se va prezenta la viitoarele alegeri, începând cu anul 2019.

Semnează, în numele delegaților reprezentând organizațiile județene,

  • Domnul Mircea Gheorghe Hava – Președinte PNL Alba
  • Domnul Adrian-Ioan Veștea – Președinte PNL Brașov
  • Domnul Stelian Olimpiu Floroian – Președinte PNL Covasna
  • Domnul Sebastian Victor Buzilă – Președinte PNL Harghita
  • Domnul Cristian Chirteș – Președinte PNL Mureș
  • Doamna Raluca Turcan – Președinte PNL Sibiu
Lista proiecte infrastructura

Presedinti PNL Regiunea Centru

Aptitudini

Postat pe

15 decembrie 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *