Restart liberal pentru administraţia locală din Abrud

Perioada de aproximativ o lună în care noi, cei din Partidul Naţional Liberal, am avut ocazia de a ne prezenta în faţa locuitorilor oraşului Abrud a fost extrem de importantă şi de benefică pentru toţi cei implicaţi. Noi am fost cei care v-au bătut la uşă, cei cu care v-aţi întâlnit în faţa blocului, “oamenii în albastru” care au pedalat neobosiţi pe toate străduţele noastre şi pe care acum îi ştiţi ca “echipa liberală”.

Întâlnirile noastre zilnice ne-au arătat ceea ce actuala guvernare PSD şi actuala conducere PSD a primăriei oraşului Abrud au uitat demult: oamenii şi problemele lor. Fie că discutăm depre aspectele majore ale comunităţii (de la apă, canalizare, drumuri, zone de recreere până la reabilitarea şcolilor şi a monumentelor), fie despre cele care arată implicarea primarului în comunitate (chestiunile nerezolvate ale asociaţiilor de proprietari, facilitarea accesului în gospodării, curăţenia, întreţinerea spaţiilor verzi, iluminatul public, şanţurile, rigolele, faţadele), este evidentă lipsa unui proiect pe termen lung dedicat oraşului nostru, a unei viziuni din partea administraţiei publice locale. Iar dacă tot am adus vorba despre proiecte, un mare minus al PSD este lipsa atragerii fondurilor europene, într-o comunitate care nu a fost lăsată să se dezvolte, pentru care nu s-au creat locuri de muncă sau conexiuni cu zonele dezvoltate ale judeţului Alba.

Tot întâlnirile avute cu dumneavoastră, cetăţenii din Abrud, ne-au convins, aşa cum spune şi sloganul nostru, că “oamenii vor mai mult, iar oraşul vrea mai bine”. Ne-aţi cunoscut pe toţi cei care am ales să formăm noua structură a Primăriei oraşului Abrud, mai precis primar, viceprimar şi consilieri locali. Ne-aţi transmis ceea ce vă frământă, ceea ce trebuie făcut, ceea ce poate fi schimbat. Am reţinut totul, avem pregătit proiectul liberal pentru Abrud. Dar, mai ales, avem sprijinul necondiţionat al preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, al parlamentarilor de Alba şi experienţa celorlalţi primari liberali în gestionarea problemelor locale.

Citește și: Pasul meu spre Primărie este pasul oraşului Abrud spre Europa

Fără a avea nici o pârghie administrativă în Abrud, Partidul Naţional Liberal a reuşit să aducă un suflu nou oraşului, am primit un container de decontaminare pentru staţia de salvare, s-a adus mai aproape de noi un punct de lucru al Casei de Pensii Alba, urmează a se efectua în zonă şi expertize pentru persoanele cu probleme de sănătate, iar abrudenii se vor putea pensiona cu doi ani mai devreme, ca urmare a unui proiect de lege liberal privind munca şi locuirea în zonele miniere.

Avem nevoie de votul dumneavoastră, deoarece vrem să lucrăm la capacitate maximă pentru oraşul Abrud, trebuie să “restartăm” primăria, consiliul local, întreaga administraţie publică, pentru a reuşi să aşezăm comunitatea noastră acolo unde îi este locul. Scopul nostru nu este greu de atins, dar echipa Partidului Naţional Liberal are nevoie de implicarea dumneavoastră, de prezenţa dumneavoastră la vot, de încrederea dumneavoastră.

Vom continua să vă trecem pragul, să ne prezentăm proiectele noastre, oamenii noştri şi să vă ascultăm, pentru că dumnevoastră sunteţi adevărata voce şi adevărata putere a oraşului nostru. Noi, împreună, putem face “mai mult bine pentru Abrud”.  

Cristian Alexandru Albu

Candidat PNL la Primăria Abrud

Aptitudini

Postat pe

31 august 2020

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *