Comuna Gârda de Sus: circuit turistic în inima Munților Apuseni

Marin Vârciu, primarul comunei Gârda de Sus, a reușit până în acest moment reabilitarea a peste 45 de km de drum, creând în inima Munților Apuseni un circuit turistic până în vârf de munte, cei doritori având astfel posibilitatea să viziteze obiective naturale și culturale aparte, localizate în această zonă, dintre care pot fi amintite Rezervația naturală Peștera Poarta lui Ionele sau Rezervația naturală Peștera Scărișoara.

Marin Vârciu

Investițiile nu s-au oprit însă aici, iar prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, a fost câștigat un proiect de modernizare a drumului comunal DJ 750 – Dealu Frumos – Hănășești – Ghețar. Pentru acest proiect, la începutul anului viitor va fi reluată licitația pentru execuția lucrărilor, iar lucrările propriu-zise vor începe după desemnarea unui câștigător.

Sunt accesate și fonduri europene nerambursabile, iar prin intermediul Grupului de Acțiune Locală Arieșul Mare, în perioada următoare va fi achiziționat un buldoexcavator, care va fi folosit la activitățile de gospodărire a comunei.

Tot anul viitor, prin intermediul fondurilor de la bugetul local, va fi construit un pod peste Râul Arieș.

O parte dintre realizările Primăriei Gârda de Sus sunt prezentate în reportajul PRO TV din data de 11 noiembrie 2018.

Aptitudini

, , ,

Postat pe

12 decembrie 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *