Lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov golește buzunarele românilor și lovește capitalul

Lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov golește buzunarele românilor și lovește capitalul

Deputatul PNL Claudiu Răcuci acuză în termeni foarte duri Guvernul PSD-ALDE pentru prăpastia în care au dus economia românească și pentru viteza cu care a fost distrusă puterea de cumpărare a populației.

Cine oare și-ar da banii în grija unui infractor dovedit pentru furt de bani? Numai în România, bugetul de stat și starea finanțelor publice a încăput pe mâna unor inși condamnați de instanțe tocmai pentru furt din banii publici, pentru șpăgi luate prin cimitire sau pentru hoție din banii de asistență socială destinați copiilor. Pentru că sunt mincinoși și incompetenți dovediți, din anul 2016 de când au preluat țara pe mâini și până astăzi lovesc non-stop în agenții economici români, în puterea de cumpărare a angajaților și în standardul de viață a celor mai săraci români – cei 5 milioane de pensionari de asigurări sociale.

De parcă nu era îndeajuns că au îngropat investițiile, că au dus România în situația de a pierde miliarde de euro din fondurile europene, că cele mai multe salarii și pensii au crescut cu sub 100 de lei și că prețurile s-au dublat, din lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov țara trebuie să înfrunte efectele Ordonanței 114 din decembrie 2018, care este pe cale să ne ducă într-o criză economică fără precedent.

Cursul euro a urcat la peste 4,71 lei și continuă să crească cu o viteză uluitoare. După valul de scumpiri de anul trecut, creșterea cursului va aduce noi scumpiri, pentru că 70% din ce consumă românii provine de la import, adică bunurile vor fi plătite mai scump. Nu vreau să mă gândesc prin ce trec tinerii care și-au cumpărat o casă sau o mașină în rate și au luat împrumut în euro. Din lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov băncile românești sunt în genunchi, cele străine au început să își strângă activele și să plece, iar sistemul de energie a intrat în colaps. În tot acest timp, Dragnea și Tăriceanu se odihnesc nestingheriți în vacanțe, pe la schi sau chiar la plajă. PNL a solicitat ca, săptămâna viitoare, Parlamentul să se convoace în sesiune extraordinară pentru a respinge ordonanța ucigașă care a făcut deja pagube de miliarde de euro în economie și pentru a închide porțile pușcăriilor pentru criminali. Nu am nici cea mai mică îndoială că președinții celor două Camere își vor strica vacanțele scumpe pentru că leul s-a prăbușit sau pentru că mii de agenți economici sunt tot mai hotărâți să plece din România. Ei stau liniștiți, pentru că de adevăratele lor griji se ocupă cu destoinicie Tudorel Toader, icoana la care se închină toți hoții, tâlharii, criminalii sau violatorii din România.”

Claudiu Răcuci, deputat PNL Alba

 

Aptitudini

Postat pe

29 ianuarie 2019

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *